Hanegal A/S blev etableret i 1993
Den første rent økologiske kødvirksomhed i Danmark, måske i verden?
Vi ønskede at vise, at det er muligt at fremstille kødprodukter af kød fra dyr med høj dyrevelfærd, etisk forsvarlig slagtning, ingen brug af kemiske hjælpemidler og fuld transparens i hele processen. Derudover arbejdede vi for at gøre produkterne tilgængelige i almindelige butikker i hele Danmark. Det lykkedes!

Alle produkterne er: økologiske, glutenfri, uden tilsætningsstoffer og med fuld deklaration.

Siden 2004 har Hanegal også  fremstillet plantebaserede produkter og i 2018 besluttede Hanegals bestyrelse, at 85% af produkterne skal være plantebaserede i 2030. I 2020 er 25-30% blevet plantebaseret.

Et eksempel på udvikling i Hanegal:

Den klassiske svineleverpostej får en plantebaseret variant.

Begge varianter har igennem årene vundet en række priser og smagstest.

Ulrich og Fie er ikke længere en del af Hanegal. I foråret 2021 blev Hanegal A/S overdraget til nye ejere, som har lovet at fortsætte produktionen på det værdigrundlag, der blev skabt af Ulrich og Fie og som udviklede sig til et af de stærkeste fødevarebrands i Danmark.

Følg Hanegal i den videre færd på Hanegal.dk